2242024284 Χριστόδουλου Τσιγάντε, Μαρμαρωτό, τ.θ. 162, Κως zervos.paylos@gmail.com

 

ANAKENISIS IKE
Ακαινίσεις - Κατασκευές Ζερβός | Κως Δωδεκάνησα


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία ANAKENISIS IKE δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο από το 2005 κυρίως στην περιοχή των Αθηνών αλλά κατά καιρούς και στην ευρύτερη περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας (Ναύπλιο,  Παρνασσό, Καλαμάτα, Θεσ/κη κλπ). Τα τελευταία 5 χρόνια η έδρα της εταιρίας έχει μεταφερθεί στο νησί της Κω.

Έχοντας ως γνώμονα και κανόνα το τελικό αποτέλεσμα να συμβαδίζει με τα θέλω και το όραμα του εκάστοτε πελάτη, η εταιρία μας έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι στο κατασκευαστικό και όχι μόνο κομμάτι της αγοράς.

Η τεχνογνωσία, η διαρκής μάθηση ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών και το άρτια εκπαιδευμένο εργατικό προσωπικό μας εγγυούνται για ένα τελικό αποτέλεσμα πέραν κάθε προσδοκίας.

Η εταιρία μας πάντα σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σύμφωνα με τις κατασκευαστικές οδηγίες όπως αυτές ορίζονται από τους Ευρωκώδικες και την Ελληνική Νομοθεσία εγγυάται για το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Μεταλλικές Κατασκευές

Μεταλλικές Κατασκευές

Οι μεταλλικές κατασκευές έχουν μακρά παράδοση στο χώρο των κτιριακών έργων μεγάλου μεγέθους αλλά και σπίτια. Σήμερα, με την τεχνολογική εξέλιξη στα υλικά επένδυσης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξηρά Δόμηση
Μονώσεις

Μονώσεις

Η πολυουρία (polyurea) είναι η πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος στεγανοποίησης παγκοσμίως. Είναι η ιδανική λύση για εκτεθειμένες ταράτσες λόγω της αντοχής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα
'Εργα μας